Devonshire Mews, South Complete strip out and refurbishment of clients home. Reorganise the space to include en-suite bathrooms and an extension to allow for a Winter Garden. The home previously lacked character, purpose and function. The driver for the project was to create a family space adjacent to the kitchen and to fully utilise the first floor as a relaxed living space. ​ Ground Floor - reimagined, designed and created a family space adjacent to the new functional kitchen. First Floor - E

press to zoom

Devonshire Mews, South Complete strip out and refurbishment of clients home. Reorganise the space to include en-suite bathrooms and an extension to allow for a Winter Garden. The home previously lacked character, purpose and function. The driver for the project was to create a family space adjacent to the kitchen and to fully utilise the first floor as a relaxed living space. ​ Ground Floor - reimagined, designed and created a family space adjacent to the new functional kitchen. First Floor - E

press to zoom

Devonshire Mews, South Complete strip out and refurbishment of clients home. Reorganise the space to include en-suite bathrooms and an extension to allow for a Winter Garden. The home previously lacked character, purpose and function. The driver for the project was to create a family space adjacent to the kitchen and to fully utilise the first floor as a relaxed living space. ​ Ground Floor - reimagined, designed and created a family space adjacent to the new functional kitchen. First Floor - E

press to zoom

Devonshire Mews, South Complete strip out and refurbishment of clients home. Reorganise the space to include en-suite bathrooms and an extension to allow for a Winter Garden. The home previously lacked character, purpose and function. The driver for the project was to create a family space adjacent to the kitchen and to fully utilise the first floor as a relaxed living space. ​ Ground Floor - reimagined, designed and created a family space adjacent to the new functional kitchen. First Floor - E

press to zoom

Devonshire Mews, South Complete strip out and refurbishment of clients home. Reorganise the space to include en-suite bathrooms and an extension to allow for a Winter Garden. The home previously lacked character, purpose and function. The driver for the project was to create a family space adjacent to the kitchen and to fully utilise the first floor as a relaxed living space. ​ Ground Floor - reimagined, designed and created a family space adjacent to the new functional kitchen. First Floor - E

press to zoom

Devonshire Mews, South Complete strip out and refurbishment of clients home. Reorganise the space to include en-suite bathrooms and an extension to allow for a Winter Garden. The home previously lacked character, purpose and function. The driver for the project was to create a family space adjacent to the kitchen and to fully utilise the first floor as a relaxed living space. ​ Ground Floor - reimagined, designed and created a family space adjacent to the new functional kitchen.

press to zoom

Master bedroom with en suite created with access to the winter garden and balcony space

press to zoom

Master bedroom with en suite created with access to the winter garden and balcony space

press to zoom

3 En-suite Bedrooms, one of which has been created from an extension

press to zoom

Devonshire Mews, South

Complete strip out and refurbishment of clients home. Reorganise the space to include en-suite bathrooms and an extension to allow for a Winter Garden. The home previously lacked character, purpose and function. The driver for the project was to create a family space adjacent to the kitchen and to fully utilise the first floor as a relaxed living space. 

Ground Floor - reimagined, designed and created a family space adjacent to the new functional kitchen.

First Floor - Entertainment / Lounge fully utilised as a relaxed area and includes a bar

Second Floor - Master bedroom with en suite created with access to the winter garden and balcony space

Top Floor - 3 En-suite Bedrooms, one of which has been created from an extension

Basement Space - Redesigned Cinema space, sauna, guest bedroom and functional utility space.